Topkunstenaar Guy Van den Bulcke stelt tentoon in Brasschaat

Auteur: 
Redactie
< >

Kunstenaar Guy Van den Bulcke stelt vanaf 18 november 2018 drie weekends tentoon in Early Birds Art Gallery in Brasschaat. Guy is in 2019 ook te gast op de 58ste Biënnale van Venetië.

Tijdens zijn schildersloopbaan van bijna een halve eeuw zoekt Guy Van den Bulcke, naast de mens die hij afbeeldt, naar het sublieme in de natuur. Mens en dier beheersen een groot deel van zijn nieuwste productie. En dan vooral vogels, want Guy is een gepassioneerd amateurornitholoog.

Landschapsschilder met een persoonlijke stijl

Guy Van den Bulcke heeft als landschapschilder een persoonlijke stijl. Hij onderwerpt de natuur aan zijn eigen schilderkunstige wetten en regels. In zijn recente doeken duiken eenden en uilen op, naast de mens in diverse gedaanten, uit alle streken en culturen in de wereld.

Ook te gast op de Biënnale in Venetië

Guy Van den Bulcke toont ook op de 58ste editie van de Biënnale in Venetië een aantal doeken. Het oeuvre van Guy Van den Bulcke is goed verspreid in de VS, na een reeks succesvolle individuele tentoonstellingen. Sinds 2000 realiseerde de kunstenaar ook mooie exposities in galeries, onder meer in Early Birds Art Gallery in Brasschaat en Guy Pieters Gallery in Knokke.

Meer informatie

De opening van deze expositie vindt plaats op zondag 18 november 2018 tussen 11 en 18 uur in de Early Birds Art Gallery in Brasschaat. Daarna is het werk van Guy te bewonderen van 23 november tot en met 7 december 2018.