Vier oud naar nieuw in San Marco Village

Auteur: 
Redactie
< >

Als je zin hebt in een uitbundig feestje om het nieuwe jaar te starten en het mag eentje zijn met heel lekker eten en toffe animatie, dan is San Marco Village ‘the place to be’.

De gasten worden om 19u verwelkomd op het San Marco plein met een uitgebreid aperitief en hapjes terwijl de eerste live band reeds op het podium staat. Daarna gaan de zijdeuren open en mogen de gasten plaatsnemen aan de mooi ingedekte tafels waar we van start gaan met het voorgerecht dat aan tafel bediend wordt.

Sfeer verzekerd

Na het voorgerecht komen de mobiele bandjes tafel per tafel amuseren met meezingers. We openen het heel uitgebreid buffet met showcooking en later starten we helemaal het feestgedruis met de dessertentrein. Intussen is de eerste DJ reeds begonnen aan zijn set, en dat is deze keer niet minder dan Maarten Vancoillie. Neem gerust een dessertje extra want we dansen de calorieën er toch meteen weer af. All-in prijs van 19u tot 4u ’s nachts : 135 euro/ps.
Meer info over de avond: www.sanmarcovillage.be

Liever intiemer ?                        

Ook in onze feestzaal The Tree in Lier vieren wij oudejaarsavond. Daar verwachten wij zo’n 150 gasten die ongeveer dezelfde formule krijgen als in San Marco Village, al zijn de decibels iets minder en speelt de DJ allround muziek voor jong en ouder.
Meer info over de avond: www.thetree.be