Zomers genieten aan de Schelde

Auteur: 
Redactie
< >

Op zonnige dagen zijn de glinsters op de Schelde nergens mooier te bekijken dan vanaf de kade. Zomerbar Bocadero in het noorden van Antwerpen bestaat 10 jaar en opent 4 pop-uprestaurants langs het water.

De restaurants langs het water zijn al enkele jaren een bekende trekpleister. Zowel de Italiaanse gerechten van restaurant Gusto als de pokébowls van Aloha keren ook dit jaar terug. Twee nieuwkomers zijn er: Doma Antwerp dat in mei haar deuren opende, en MXO, een latin-grill en seafood restaurant.

4 Bocadero-restaurants

Gusto: tafelen in een Italiaans restaurant
Aloha: Hawaïaanse pokébowls, cocktails in een eigen tikibar
MXO: nieuwkomer, grillgerechten en Latijns-Amerikaanse keuken
Doma Antwerpp: tweede nieuwkomer

Food take-outs

Blijf je liever op het strand of aan de bar van Bocadero, dan kan je voor grote of kleine honger terecht bij één van de take-outs:

De Frieterij: handgesneden frietjes, artisanale kroketten, huisgemaakt stoofvlees en ambachtelijke snacks met biologische ingrediënten.
La Cantina: versbereide pizza’s, wraps en tapas. In de Lunch Bar kan je terecht voor salades, wraps, broodjes en fruit.

Wedstrijd

Zomerbar Bocadero bestaat 10 jaar en geeft voor deze feesteditie heel wat prijzen weg, onder andere een Honda Monkey, VIP-tickets voor F1, een citytrip en ballonvaarten. Telkens je iets bestelt aan de bar maak je kans op een van de prijzen.

Bekijk hier de agenda van Bocadero.