Unieke smaken voor de feestdagen: The Bakery experimenteert met brood, kaas en vlees

Auteur: 
Redactie
< >
The Bakery
The Bakery
<
The BakeryThe Bakery
>

In de prachtige Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck gonst het van de activiteit. Nu kerstmis en nieuwjaar naderen, slaan de stielmannen en -vrouwen van de brouwerij de handen in elkaar om een onvergetelijk eindejaarsaanbod in de toonbanken te krijgen.

Ook bij The Bakery, de ambachtelijke bakkerij op de site, is men druk in de weer met de ontwikkeling van een aantal nieuwe producten en dit in samenwerking met de slagerij en de kaaswinkel die ook onderkomen hebben gevonden in het historische pand.

Zoute en hartige smaken voor de feestdagen

“Dit jaar hebben we ervoor gekozen om een nieuw aanbod te realiseren voor de feestdagen. We brengen een reeks broden op de markt waarmee we onze klanten vooral kennis laten maken met een gamma aan hartige en zoute smaken. Hiervoor gebruiken hoofdzakelijk producten van de brouwerij”, vertelt Kenney Van Hoorick, zaakvoerder van The Bakery.

Samenwerking met ambachtelijke buren

Voor de feestdagen werkt The Bakery dan ook samen met The Butcher’s Store van Luc De Laet en Peggy Van Haver en met Only Cheese, de winkel van kaasaffineurs Van Tricht.

Kenney Van Hoorick: “Omdat we de brouwerijsite delen met andere ambachten en omdat we dezelfde passie voor kwaliteitsvolle producten delen leken de feestdagen ons de uitgelezen kans om samen te werken. Zo werken we met onze buren van Only Cheese aan een heerlijke fougasse met drie kazen die door hen speciaal zijn geselecteerd. Met The Butchery werken we aan enkele speciale heerlijke vleesbroden als uitbreiding op ons bestaande spekbrood.

Nieuwe producten blijvend in de rekken

The Bakery wil met deze broden het ruime gamma nog verder uitbreiden. “We gebruiken kerstmis en nieuwjaar om deze broden voor het eerst op de markt te brengen. We hopen natuurlijk dat onze klanten even enthousiast zijn over deze producten als wijzelf. Het is in ieder geval onze bedoeling om na de feestdagen deze producten blijvend aan te bieden.

Zin om je feesttafel te vullen met lekkers van The Bakery? Ga dan langs bij de Antwerpse Stadsbrouwerij en laat je verrassen.